Šveitsi juustupirukas
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
1 kg lehttainast
TÄIDIS:
300 g Shveitsi juustu
200 g Emmentali juustu
4 sl jahu
8 dl piima
4 muna
1 tl soola
1/4 tl jahvatatud musta pipart
1/4 tl jahvatatud muskaatpähklit
Valmistamine
Sulata lehttainas. Kuumuta ahi 200 kraadini. Rulli tainas kergelt jahusel laual küpsetusplaadi suuruseks tükiks. Riivi juustud ja sega jahuga. Puista ühtlase kihina tainale. Eralda munavalged kollastest. Vahusta munavalged tugevaks vahuks. Sega omavahel piim, munakollased, sool, jahvatatud must pipar ja muskaatpähkel. Lisa ettevaatlikult munavalgevaht. Vala segu juustule peale. Küpseta 30 minutit.
Kommentaarid (0)