Küpsetised

Šveitsi juustupirukas 

Toidutare, 12. mai 2006, 13:07
Lehttainapirukas Šveitsi ja Emmentali juustuga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 kg lehttainast
TÄIDIS:
300 g Shveitsi juustu
200 g Emmentali juustu
4 sl jahu
8 dl piima
4 muna
1 tl soola
1/4 tl jahvatatud musta pipart
1/4 tl jahvatatud muskaatpähklit

Valmistamine
Sulata lehttainas. Kuumuta ahi 200 kraadini. Rulli tainas kergelt jahusel laual küpsetusplaadi suuruseks tükiks. Riivi juustud ja sega jahuga. Puista ühtlase kihina tainale. Eralda munavalged kollastest. Vahusta munavalged tugevaks vahuks. Sega omavahel piim, munakollased, sool, jahvatatud must pipar ja muskaatpähkel. Lisa ettevaatlikult munavalgevaht. Vala segu juustule peale. Küpseta 30 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee