SELLERI-ANANASSISALAT
Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
10
Koostisosad
1 väike pea rabedat salatit (jääsalatit)
3 lehtsellerivart (mõeldud on ilmselt ikka varsselleri vart)
tükk porrut
3-4 viilu ananassi
KASTE:
2 dl kooresegust hapupiima (hapukoore ja keefiri segu, soomlaste kermaviili)
1 sl sidrunimahla
1 sl ananassivedelikku
2 ml soola (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1/2 ml valget pipart
Valmistamine
ValmistusviisLoputa sellerivarred ja lõika need väikesteks tükkideks. Poolita pestud porru ning lõika õhukesteks ribadeks. Tükelda ka salat ja ananassirõngad. Lisa kooresegusele hapupiimale teised kastme ained. Sega salati ained serveerimiskausis ja nõruta kaste peale. Pane salat natukeseks ajaks külma maitsestuma. Serveeri kas eelroana või kana- ja broileriroogade lisandiks.ServeerimisviisEnne serveerimist lase külmas maitsestuda.LisandidKana- ja broileriroad.
Kommentaarid (0)