Lõunasöögi retseptid

SELLERI-ANANASSISALAT 

Toidutare, 10. juuni 2009, 08:57
Sellerisalat porru ja ananassiga. Serveeri kas eelroana või kana- ja broileriroogade lisandiks. Valmistamisaeg u 10 minutit. Enne serveerimist peab veidi külmas maitsestuma.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
10

Koostisosad
1 väike pea rabedat salatit (jääsalatit)
3 lehtsellerivart (mõeldud on ilmselt ikka varsselleri vart)
tükk porrut
3-4 viilu ananassi
KASTE:
2 dl kooresegust hapupiima (hapukoore ja keefiri segu, soomlaste kermaviili)
1 sl sidrunimahla
1 sl ananassivedelikku
2 ml soola (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1/2 ml valget pipart

Valmistamine
ValmistusviisLoputa sellerivarred ja lõika need väikesteks tükkideks. Poolita pestud porru ning lõika õhukesteks ribadeks. Tükelda ka salat ja ananassirõngad. Lisa kooresegusele hapupiimale teised kastme ained. Sega salati ained serveerimiskausis ja nõruta kaste peale. Pane salat natukeseks ajaks külma maitsestuma. Serveeri kas eelroana või kana- ja broileriroogade lisandiks.ServeerimisviisEnne serveerimist lase külmas maitsestuda.LisandidKana- ja broileriroad.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee