Lõunasöögi retseptid

SINIKARBI-PÜREESUPP 

Toidutare, 5. mai 2008, 07:29
Vürtsikas kreemsupp sinikarpidega. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 sibulat
1 tl punet
1 küüslauguküüs
125 ml valget veini
500 ml vett
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
2 kg sinikarpe
500 g tomatipüreed
200 ml vahukoort
Worcesteri kastet
basiilikulehti

Valmistamine
ValmistusviisKoori sibulad ja lõika rõngasteks. Koori küüslauk ja haki peeneks. Pane koos pune, tüümiani, veini ja veega keema. Puhasta sinikarbid jooksva vee all hoolikalt harjaga ja lisa supisse (kasuta ainult suletud karpe), maitsesta soola ja pipraga. Keeda 5-7 minutit, kuni karbid avanevad. Kurna keedus läbi marli. Eralda sinikarbiliha karpidest, mis on avanenud ja jäta sooja. Kuumuta supivedelik koos tomatipüreega, lisa ettevaatlikult segades vahukoor, maitsesta soola, värskelt jahvatatud musta pipra ning Worcesteri kastmega. Jaota supp taldrikutesse, tõsta igasse sinikarpide liha ja kaunista basiilikulehtedega.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee