Küpsetamata magustoidud

Siiruviiruline magustoit 

Kati Meerits, 12. jaanuar 2009, 08:09
Ilus siiruviiruline magustoit kohupiimast, õunapüreest, küpsistest ja vahukoorest. Enne serveerimist võib hoida mõned tunnid sügavkülmas.

Koostisosad
3 muna
2 dl 35% rõõska koort
200 g kohupiimapastat
1 dl õunapüreed
100 g muredaid küpsiseid
vanillsuhkrut
kaneelipulbrit
jahvatatud kardemoni
5 sl suhkrut
sidrunimahla

Valmistamine
Vahusta toasoojad munad 3 sl suhkru ja mõne tilga sidrunimahlaga tugevaks heledaks vahuks. Mikserda rõõsk koor 2 sl suhkruga pehmeks vahuks ja sega kokku vanillsuhkruga maitsestatud kohupiimapastaga. Kalla munavaht kohupiima-kooresegule ja tõsta mõlemad vahud lusikaga kokku. Kalla segu serveerimisanumasse. Purusta küpsised ja sega õunapüree, kaneeli ja kardemoniga, kalla saadud segu vahule ja sega lusikaga siiruviiruliseks. Serveeri jahtunult, soovi korral võib panna roa enne serveerimist mõneks tunniks sügavkülma. Serveeri jahtunult, soovi korral võib panna roa enne serveerimist mõneks tunniks sügavkülma.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee