Toidukordade retseptid

MUNARULL KEEDISEGA 

Toidutare, 10. august 2007, 12:52
Munarullbiskviit keedisega. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
TAIGEN:
5 sl õli
1 dl jahu
5 dl piima
1/2 tl küpsetuspulbrit
1 tl vanillsuhkrut
3 muna
TÄIDIS:
4 dl moosi
KAUNISTUSEKS:
marjamaitselist koogikaunistus

Valmistamine
ValmistusviisRaputa jahu kuuma õlisse ja sega läbi, kalla ühekorraga juurde külm piim. Sega hästi läbi, lase keema tõusta ja hauta madalal kuumusel paar minutit. Tõsta pliidilt ja lase jahtuda. Klopi jahtunud kastmesse munarebud, vanillsuhkur ja küpsetuspulber. Vahusta munavalged, kalla kastme peale ja tõsta alt ülespoole segamini. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga, määri õliga ja kalla taigen plaadile. Küpseta 250 kraadi juures 15 minutit ja kummuta küpsetuspaberiga kaetud lauale. Eemalda ettevaatlikult pealmine paber ja keera taignaplaat alumise paberi abil tihedalt rulli. Kui rull on veidi jahtunud, kata plaat moosiga ja keera uuesti rulli. Kaunista meelepäraste koogikaunistustega.ServeerimisviisServeeri veidi jahtunult.LisandidKohv, tee.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee