Kalatoitude retseptid

Koorene kalamarjatarrend 

Toidutare, 14. detsember 2007, 13:59
Tarrend jääb tugev ja hea maitsega, kui lasta sel rahulikult tarduda järmise päevani.

Koostisosad
300 g forellimarja
5 zhelatiinilehte
3 sl sidrunimahla
2 dl vahukoort
2 dl hapukoort
3-4 sl hakitud sibulat
4 sl hakitud tilli
napp 1 tl soola
1 ml musta pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
KAUNISTUSEKS
sidrunilõike
kurgiviile
tomatisektoreid
nägusaid tillioksi

Valmistamine
Pane zhelatiinilehed 5-10 minutiks külma vette, pigista kuivaks ja lahusta kuumas sidrunimahlas. Vahusta koor ja sega selle hulka hapukoor, veidi jahtunud zhelatiinilahus, hakitud sibul ja till, sool, must pipar ja kalamari. Vala segu väikesesse, umbes 7 dl mahutavasse vormi või kaussi ning pane külma tarduma. Tarrend jääb tugev ja hea maitsega, kui lasta sel rahulikult tarduda järgmise päevani. Löö tarrend välja suuremale serveerimisvaagnale ning pane selle ümber sidruni- ja kurgiviile, tomatisektoreid ja tilli. Paku tarrendit eelroana koos keedetud kartulite ja leivaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee