Lõunasöögi retseptid

SEENERAGUU 

Triinu, 15. detsember 2009, 14:25
Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g seeni
75 g taist suitsusinki
1 väiksem sibul
1 sl Risso rapsiõli
2 sl 10% rõõska koort
McCormic soola
pipart
2 muna
3-4 sl riivitud Hollandi leibjuustu light
hakitud peterselli

Valmistamine
ValmistusviisLõika väiksemad seened pooleks, suuremad neljaks, lõika sibul ja sink kuubikuteks, kuumuta õli ja prae selles sibul, lisa sink ja seened ning prae umbes 3 minutit. Lisa siis koor ja sool ning pipar maitse järgi, kuumuta ahi 200ŗni. Aseta seenesegu ahjukaussidesse, tee keskele auk, löö sinna toores muna. Riputa kogu lugu üle riivjuustuga ning küpseta ahjus 10 minutit. Enne serveerimist riputa peale peterselli. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee