Lõunasöögi retseptid

Grillitud maksalõigud 

Toidutare, 1. juuli 2009, 07:32
Maksaviilud peavad marinaadis paar tundi maitsestuma.

Kogus: ühele

Koostisosad
300-400 g veisemaksa
MARINAAD:
2 sl õli
2 sl sidrunimahla
1 peenestatud küüslauguküüs
veidike musta pipart
1/2 tl basiilikut

Valmistamine
ValmistusviisEemalda maksa kelme ja lõika maks õhukesteks viiludeks. Sega kausis marinaadi ained. Lase marinaadisse pandud maksaviiludel paar tundi külmas maitsestuda. Grilli maksalõigud või rösti sütel mõlemalt poolt 3-5 minutit. Maksa, samuti nagu liha, võib jätta seest veidi punakaks ja mahlaseks. Ka pinda ei või kuumutada kõvaks ja kuivaks.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKartulipüree või keedetud värsked kartuli ja nõgesehautis.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee