Lõunasöögi retseptid

LUKSUSLIK VŌILEIVATORT 

Toidutare, 5. aprill 2009, 07:19
Valmistamisaeg u 30 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
30

Koostisosad
3 suurt ümmargust lamedat saia
TÄIDIS 1:
200 g kodujuustu
½ dl lahjat majoneesi
½ dl hapukurki
250 g sinki (kasler, suitsuliha, suitsuvorst)
TÄIDIS 2:
200 g kodujuustu
1 dl kohupiima
100 g kanalihamaitselist määrdejuustu
12 päikesekuivatatud tomatit ōlis
1 sl sügavkülmutatud hakitud basiilikut
KAUNISTUSEKS:
200 g määrde vōi toorjuustu
150 g idusid
6 salatilehte
250 g poolitatud kokteilitomateid
1 kurk
½ melonit, ōhukesed viilud
4 poolikut kompoti virsikut (viiludena)
1 kiivi
200 g suitsusinki (vm lihatoodet) basiilikut

Valmistamine
ValmistusviisTäidis: Lõika ära pekine serv ja tükelda liha väikesteks tükkideks ja lisa teised koostis osas. Sega, ning seejärel kata esimene sai täidisega ühtlaselt. Aseta teine sai täidisele. Täidis 2: Nõruta tomatid ja haki väikesteks tükkideks. Lisa teised koostisosad ja määri täidis saiale. aseta ka kolmas sai. Kaunistus: Kata tort määrdejuustuga, pealt ja külgedelt. Kata serv idudega. Kaunista salatilehtedega, seejärel poolitatud tomatitega. Edasi juba oma fantaasijaga.ServeerimisviisLase tordil seista jahedas enne serveerimist.Lisandid

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee