Lõunasöögi retseptid
13. august 2009, 16:59

VŪRTSIKAS OAROOG

Pajaroog. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 purki punaseid ube soolvees
2 tl õli
1 suur sibul
2 küüslauguküünt
2 sl tomatipüreed
1 purk purustatus tomateid
1 tl kuiva basiilikut
1 loorberileht
tšillimaitseainet
1 sl sojakastet
soola
400 g hakkliha(võib ka vorsti või peekonitükikesi)

Valmistamine
ValmistusviisKuumuta hakitud sibulat ja küüslauku 5 minutit pidevalt segades väikesel tulel. Lisa kõik muud ained peale ubade ja hauta ilma kaaneta 10 minutit. Kalla juurde külma veega kaks korda läbiloputatud ja seejärel nõrutatud oad ning hauta veel 5-7 minutit. Kohe hautamise algul võib roale lisada pudendatud lihapuljongikuubiku, läbikuumutatud hakkliha või praetud vorsti ja peekonitükikesi. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid