Hiina köök

Hiina munasupp 

Toidutare, 5. jaanuar 2005, 09:39
Munasupp singiga

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
60 g keedusinki
1 kevadsibul
3 muna
1 sl sojakastet
1 tl seesamiõli
värskelt jahvatatud valget pipart
1 l kanapuljongit
peterselli

Valmistamine
Lõika sink peenikesteks ribadeks. Puhasta, pese ja lõika õhukesteks rõngasteks kevadsibul. Klopi munad lahti koos sojakastme ja seesamiõliga, maitsesta pipraga. Aja keema kanapuljong ja vala munasegu läbi sõela puljongisse. Tõsta pott kohe pliidilt, lisa singiribad ja sibularõngad ning lase neil mõnda aega puljongis tõmmata. Kaunista supp hakitd peterselliga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee