Hommikusöögi retseptid

India munakarri 

Toidutare, 3. märts 2009, 09:52
Keedetud munad vürtsika karri-tomatikastmega.

Kogus: ühele

Koostisosad
8 muna
2 suurt sibulat
3 küüslauguküünt
3 sl võid
1 sl karrit
1/2 tl jahvatatud ristiköömneid
noaotsatäis jahvatatud kardemoni
noaotsatäis jahvatatud koriandrit
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
3 sl tomatipastat
1 purk kooritud konservtomateid (netokaal u 850 g)
peterselli

Valmistamine
ValmistusviisKeeda muna 10 minutit, "ehmata" ja koori. Koori ja lõika peenikesteks rõngasteks sibul. Koori ja suru läbi pressi küüslauguküüned. Kuumuta potis või ja hauta selles kergelt sibulaid. Tõsta vahukulbiga välja ja jäta sooja kohta seisma. Seejärel hauta potis kergelt küüslauku, lisa ka tomatipasta, kuumuta. Vala juurde konservtomatid koos mahlaga, maitsesta vürtsidega ja lase tasasel tulel vaikselt keeda, kuni tekib kreemjas kaste. Tõsta serveerimistaldrikutele sibulad, vala peale tomatikaste ja garneeri munaveerandikega. Kaunista hakitud peterselliga. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee