19. september 2012, 05:36
Sarvesaiad kartuliga
Kartuli-pärmitainast rohkes rasvas praetud "sarved".
Kogus: ühele
Koostisosad
500 g keedetud kartuleid
100 g sulatatud võid
3 muna
soola
3 sl suhkrut
30 g pärmi
50 dl sooja piima
200-300 dl jahu
õli praadimiseks
Valmistamine
Kartulid riivida. Pärm segada piima ja suhkruga. Kui see hakkab käärima, segada antud ainetest rullitav tainas, lasta kerkida, vajadusel lisada veel jahu. Tainas rullida õhukeseks ümmarguseks kettaks ja lõigata see rattakodarate moodi kolmnurkadeks. Kolmnurki hakata rullima laiemast otsast. Valmis rullid painutada sarvedeks. Sarved praadida rohkes rasvaines. Serveeri kohe pärast valmistamist.
Kommentaarid (0)