Linnuliha retseptid

KANA-TOMATISUPP 

Toidutare, 4. detsember 2006, 17:52
Lihtne ja kiireltvalmiv supp kanast, tomatist ja sarvekestest. Valmistamistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 kanakintsu
2 kanaleemekuubikut
1 l vett
1 kg väiksemaid küpseid tomateid
100 g kõvanisust teokarpe või väikesi sarvekesi
2 sl suhkrut
sibulapulbrit
broilerimaitseainet
petersellilehti
tilli

Valmistamine
ValmistusviisKeeda kanakintsud kanaleemes pehmeks, lõika liha väikesteks tükkideks. Kurna leem, lisa teokarbid või sarvekesed ja keeda peaaegu pehmeks. Lisa maitse järgi sibulapulbrit ja broilerimaitseainet. Tee tomatite tippu ristlõige, kasta tomatid sõelal 20 sekundiks keevasse vette ja tõmba koor maha. Lõika tomatid neljaks, pane supisse ja lase minut-kaks tasakesi keeda. NB! Tomatit ei tohi sodiks keeta, kuna siis kaotab supp oma väljanägemise. Riputa valmis supile maitserohelist ja serveeri kohe.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidValge leib, lavash.