Linnuliha retseptid

Ahjuroog suitsukana ja munaga 

Toomas Maisalu, 14. aprill 2009, 08:42
Kauni välimusega ahjuroog suitsukanast, seentest, väikestest kartulitest ja munast. Seda rooga võib valmistada ka pliidil suurel paksupõhjalisel pannil. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 suitsukanakoib
1 sl õli
peotäis kuke- või muid seeni
väikseid keedetud kartuleid
peenestatud murulauku
5 muna
broilerimaitseainet
pitsamaitseainet
jahvatatud valget pipart
küüslaugusoola
soola
1 sl margariini
riivsaia
serveerimiseks majoneesi

Valmistamine
ValmistusviisLõika kanaliha tükkideks ja kuumuta kergelt pannil, lisa tükeldatud kartulid ja kukeseened ning veidi broilerimaitseainet. Kuumuta segades veel veidi. Tõsta toiduained rasvaga määritud ja riivsaiaga üleriputatud ahjuvormi ja tasanda pind. Riputa peale pitsamaitseainet ja murulauku ning löö siis roa pinnale ettevaatlikult terved munad, riputa neile veidi küüslaugusoola ning jahvatatud valget pipart. Küpseta 200 kraadi juures niikaua, kuni muna on soovitud määral hüübinud. Seda rooga võib valmistada ka pliidil suurel paksupõhjalisel pannil, lastes munadel hüübida madalal kuumusel kaane all.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee