Linnuliha retseptid

TRIIBULINE MUNA-KANAVAAGEN 

Toidutare, 2. august 2007, 05:33
Lõbus vaagen muna-, singi-, porrukuubikutega kastmes. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
5 keedetud muna
200 g kana-poolsuitsuvorsti või taist sinki
1 väike porru
KASTE:
2 sl õli
1 tl karrit
4 sl jahu
7 dl piima
100 g merevaiku
jahvatatud muskaati
jahvatatud valget pipart

Valmistamine
ValmistusviisKastmeks kuumuta karrit keedunõu põhjas õlis paar minutit, lisa jahu. Kuumuta segades mitu minutit ning lisa seejärel ühekorraga kogu külm piim. Lase pidevalt segades keema tõusta ja madalal kuumusel 5 minutit haududa, riputa juurde muskaat ja valge pipar. Lisa lõpuks lusikatäite kaupa toasoe juust ja lase pidevalt segades sulada. Kalla saadud paks kaste piklikule vaagnale ja kata kooriku tekkimise vältimiseks toidukilega. Peenesta kahvliga eraldi munavalged ja -rebud. Lõika vorst väikesteks kuubikuteks. Lõika porru õhukesteks viiludeks. Säti toiduained värviliste triipudena jahtunud kastmele ja paku pidulaual.ServeerimisviisLisandid

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee