Taimetoidu retseptid

Artišokid munakreemiga 

Toidutare, 14. märts 2008, 10:48
Vürtsika munakreemiga täidetud konserveeritud artišokipõhjad. Valmistamisaeg u 30 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
30

Koostisosad
3 tk Muna
30 g Või
1 sl Crème fraîche
2 fileed Anšoovis
2 tl Kappar
Must pipar
Muskaatpähkel (jahvatatud)
0.5 tl Tüümian
8 tk konserveeritud artishokipõhja
8 tk Oliivid

Valmistamine
ValmistusviisKeeda munad, koori ja lõika pooleks. Eralda munakollased, püreesta need koos või, creme fraiche´i, anšooviste ja kapparitega mikseriga või köögikombainis. Maitsesta pipra, muskaatpähkli ja tüümianiga. Täida nõrutatud artišokipõhjad tordipritsi abi saadud seguga. Lõika oliivid pooleks ja pane võikreemile kaunistuseks.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid#?-:nbsp;

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee