Veiseliha retseptid

Veiseliha-carpaccio sinepikastmega 

Toidutare, 21. märts 2005, 13:19
Eelroog toorest veiselihast sinepikastmega.

Kogus: ühele

Koostisosad
150 g loomaliha
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
salatilehti
1/2 tl Dijoni sinepit
2 sl palsamäädikat
2 sl oliivõli

Valmistamine
Külmuta sügavkülmas veisefilee. Lõika filee õrnõhukesteks viiludeks (kõige paremini õnnestub see spetsiaalse viilutamisnoa ja masinaga). Puista taldrikutele veidi soola ja pipart, pane sinna peale liha. Kaunista iga portsjon salatilehtedega. Sega kokku sool, pipar, sinep, äädikas ja õli.
Anna kaste lauale eraldi nõus.
Lisandid
Värske salat, röstisai.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee