Hommikusöögi retseptid

Kõrvitsakaste 

Toidutare, 4. mai 2012, 11:17
Vürtsikas kõrvitsakaste sobib tumedast lihast praadide, uluki- ja metslinnuliha juurde.

Kogus: ühele

Koostisosad
3 spl Kivipuravik (kuivatatud)
750 g Kõrvits
125 ml Veiselihapuljong
1 - 2 tl Karri
Sool
Must pipar
0.5 tl Harilik pune

Valmistamine
Leota kivipuravikke kuumas vees. Võta kõrvitsast lusikaga välja paar kuuli ja lõika ülejäänud viljaliha kuubikuteks. Keeda kõrvitsatükid karri, soola ja pipraga maitsestatud veiselihapuljongis pehmeks. Püreesta segu mikseriga või pressi läbi sõela. Hauta kastmes seeni ja kõrvitsakuule umbes 10 minutit madalal kuumusel. Lõpuks puista peale pune. Magushapu kastme saad, kui lisad tubli näpuotsatäie suhkrut ja veidi äädikat.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee