Kalatoitude retseptid

Klassikaline krevetikaste 

Toidutare, 18. veebruar 2005, 15:25
Suurepärane lisand keedetud ja praetud kala juurde.

Koostisosad
150 g koorimata krevette
2 sl sulavõid
1 punane sibul
1 tl nisujahu
250 ml kuuma lihapuljongit
2 sl creme fraihe´i
1/2 tl tomatipastat
1 tl hakitud allikakressi või tilli
soola
värskelt jahvatatud valget pipart

Valmistamine

Koori krevetid. Kuumuta pannil või ja rösti selles 10 minutit krevetikoori. Kalla rasv läbi sõela potti. 
Koori ja haki sibul ning pruunista krevetikoorte praerasvas. Lisa pidevalt segades jahu ja puljong. Lase 15-20 minutit vaikselt keeda, lisa krevetiliha. Sega kastmesse creme fraiche ja tomatipasta. Maitsesta allikkressi või tilli, soola ja värskelt jahvatatud valge pipraga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee