Kalatoitude retseptid

Heeringa-kartulitort 

Toidutare, 16. jaanuar 2005, 10:01
Soolane suutäis.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
500 g koorega keedetud kartulid
300 g heeringafileed
400 g rukkileiba
400 g paksu hapukoort
1 dl peenestatud tilli
1 dl peenestatud
murulauku
musta pipart

Valmistamine
Lõika kartul, leib ja nõrutatud heeringas väikesteks kuubikuteks. Kata 24cm läbimõõduga lahtikäiva vormi põhi küpsetuspaberiga: lõika ka serva katteks paraja suurusega pabeririba. Raputa vormi põhjale pooled leivakuubikud ja suru peoga tugevasti kinni. Sega hapukoore hulka till, murulauk, pipar, heeringa- ja kartulitükid ja ülejäänud leib. Kalla segu leivakuubikutele, tasanda pind, kata vorm kinni ja lase mõni tund või järgmise päevani külmas maitsestuda. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee