Kalatoitude retseptid
15. jaanuar 2005, 20:10

Kilttursk võis

Praetud kilttursk pruunistatud võis.

Kogus: ühele

Koostisosad
12 kilttursafileed (a 100 g)
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
Worcesteri kastet
4 sl nisujahu
125 ml toiduõli
1 väike sibul
1 küüslauguküüs
80 g võid
1 sl hakitud peterselli
1 tl kappareid

Valmistamine
Loputa kilttursafileed külma vee all ja tupsuta kuivaks. Maitsesta soola, pipra ja Worcesteri kastmega. Paneeri fileed jahus ja prae teflonpannil õlis 10-15 minutit. Võta pannilt ja pane sooja kohta seisma. Kalla ära õli. Koori sibul ja küüslauk. Haki sibul ja suru küüslauk läbi pressi. Pruunista pannil või, hauta selles sibulaid ja küüslauku, lisa petersell ja nõrutatud kapparid, kuumuta ja kalla kaste kalale. Serveeri koos üleküpsetatud kartulipüreega.