Lõunasöögi retseptid

Täidetud kaalikad 

Ruth, 6. jaanuar 2005, 14:27
Täidetud kaalikad peekoniga.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 keskmist kaalikat
keetmiseks vett ja soola
Täidis:
400 g segahakkliha
100 g peekonit
2 sibulat
100 purustatud ja praetud maapähkleid
2 küüslauguküünt
2 paprikat
4 sl hapukoort
2 muna
soola
jahvatatud musta pipart
1 tl tüümiani
1 tl basiilikut
0,5 tl peeneks hakitud ingverit
tšillipipart
võid
100 g riivitud eesti juustu

Valmistamine
Koori kaalikad ja keeda soolaga maitsestatud vees. Uurista kaalikad seest tühjaks ja valmista täidis. Prae pannil peeneks hakitud sibul, küüslauk, peekon, tshilli, ingver ja hakkliha ning peeneks hakitud paprika. Hauta läbi ja jahuta maha. Lisa segule muna, hapukoor, maitseained ja pähklid. Täida kaalikad seguga ja riputa peale riivjuust. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 20 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee