Hommikusöögi retseptid

Mimoosisalat kalast 

Toidutare, 7. jaanuar 2005, 10:02
Lihtne, kihiti kaussi valmistatav muna-kalasalat jääb mahlane ja mahe. Salat muutub tervislikumaks, kui lahjendad majoneesi maitsestamata jogurtiga ning kasutad kalakonservi vees, mitte õlis.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 karp kalakonservi (nt.stauriid, skumbria või tuunikala õlis)
200-300 g majoneesi
1-1,5 tl sidrunipipart
2-3 porgandit
4-5 keedetud muna
1 õun (hapu)
1 mugulsibul

Valmistamine
Keeda, koori ja riivi porgandid. Koori ning lõika tükkideks sibul ja õun. Keeda munad, jahuta ning tükelda eraldi kausikestesse munakollased ja -valged. Lao läbipaistvasse kaussi kiht kalakonservi (1 karp), kiht porgandit, kiht munavalget, kiht sibulat, kiht hakitud õuna ja kiht peenestatud munakollast. Iga kihi vahele pane sidrunipipraga maitsestatud majoneesi. Lase külmkapis seista vähemalt paar tundi (parem öö labi).

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee