Küpsetised

Kopsupirukas 

Toidutare, 7. jaanuar 2005, 09:18
Serveeri puljongiga

Kogus: ühele

Koostisosad
1/4 liitrit piimast valmistatud pärmitaina kohta vōta 300 g kopsu
1 sibul
1½ sl rasva vōi vōid
soola
pipart
1-2 sl hapukoort
MÄÄRIMISEKS:
muna

Valmistamine
Pese kops, leota ning pane külma vette (1 kg kopsu, 3 liitrit vett), keeda 1-1½ tundi vajutise all, kaanega kaetud nõus. Keedetud kops loputa külma veega, aja läbi hakklihamasina ja hauta rasvaines koos hakitud sibulaga, maitsesta soola ja piparga. Lisa hapukoor. Rulli tainas piklikuks tükiks, pane täidis keskele, tõsta taina servad täidise ja vormi piklik kitsas pirukas (või väikesed pirukad). Pealt määri lahti klopitud munaga ja küpseta 200 kraadi C juures.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee