Lõunasöögi retseptid

Romsteek küüslaugukastmes 

Toidutare, 7. jaanuar 2005, 08:52
Kiirelt valmiv vürtsika kastmega liharoog.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4 romsteeki (a 200 g)
3 sl toiduõli
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
6-8 küüslauguküünt
1 sl võid
150 ml creme fraiche´i
noaotsatäis Cayenne´i pipart
kimp peterselli

Valmistamine
Loputa lihalõike külma vee all, tupsuta kuivaks ja sälgusta rasvariba. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles romsteeke mõlemalt küljelt u 2 minutit. Riputa peale soola ja pipart. Võta liha pannilt ja tõsta serveerimisvaagnale. Kata vaagen fooliumiga. Prae pressitud küüslauk pannil sulatatud võis kuldpruuniks. Sega hulka creme fraiche ja hauta u 3 minutit. Maitsesta soola, pipra ja Cayenne´i pipraga. Haki petersell ja lisa kastmesse. Pane liha koos väljavoolanud mahlaga uuesti pannile ja kuumuta korraks. Serveeri küüslaugukastmes romsteeke eelsoojendatud taldrikutelt.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee