Lõunasöögi retseptid

Pidulik pajaroog 

Toidutare, 6. jaanuar 2005, 09:10
Pidulik pajaroog
Pajaroog sealiha ja eksootiliste maitseainetega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g sealihafileed
1 sibul
1 tk (u 25 g) värsket ingverit
1 punane tšillipipart
2 sl ōli
1 tl köömneid
1 g kardemoni
1 g nelki
1 tl soola
2 sl tomatipüreed
4 dl vett
1 sl jahu
2 dl maitsestamata jogurtit
1 dl pähkleid

Valmistamine
Lõika liha ribadeks, puhasta ja tükelda sibul. Pruunista õlis. Lisa riivitud ingver, puhastatud ja tükeldatud tshillipipar. Lisa sool, tomatipüree ja vesi. Keeda tasasel tulel u 10 minutit. Sega jahu jogurtiga ja lisa pajaroale. Keeda u 5 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee