Teekook
Kogus: ühele
Koostisosad
TAINAS:
150 g margariini
100 g suhkrut
noaotsaga soola
1 sidruni riivitud koor
1-2 muna
500 g jahu
1 ½ tl küpsetuspulbrit
1 klaas piima
KATE:
400 g jahu
300 g võid
200 g suhkrut
2 tl kaneeli
noaotsaga soola
Valmistamine
Kõigepealt teha valmis kate: jahu, suhkur ja jahedas hoitud või hakkida sõmeraks puruks ning segada soola ja kaneeliga. Tõsta külmkappi. Taigen: margariin vahustada, hõõruda juurde suhkur, munad, maitseaine, siis piim vaheldumisi küpsetuspulbriga segatud jahuga. Taigen rullida sõrmepaksuselt välja, asetada võitud plaadile, pintseldada pealt piimaga, puistata peale katte-puru ja küpsetada keskmise kuumusega ahjus umbes 20 min.
Kommentaarid (0)