Koostisosad
PŌHI:
200 g kaeraküpsiseid
50 g sulatatud võid
TÄIDIS:
3 tl ˛elatiini
2 muna
2½ sl vaniljesuhkrut
3/4 tl mandlilikööri
1 sl sidrunimahla
150 g hapukoort
2 dl vahukoort
200 g toorjuustu (Crčme Bonjour Naturel)
2 dl purustatud mandleid
KAUNISTUSEKS:
kakaopulbrit
Valmistamine
Määri päevalill seest õliga. Vahusta munad, tuhksuhkur ja vaniljesuhkur kõvaks vahuks. Sega hulka ettevalmistatud želatiin. Lisa liköör, sidrunimahl, toorjuust, hapukoor, purustatud mandlid, kõige lõpuks vahustatud vahukoor. Vala täidis "päevalille" ja pane paariks tunniks külmkappi. Ära lase täielikult tarduda. Poolpehmele täidisele tee alla ka põhi. Peenesta küpsised ja sega sulatatud võiga. Lisa see päevalilles olevale täidisele ning aseta veel paariks tunniks külma. Vormist välja võttes kaunista tort kakaopulbriga.
Kommentaarid (0)