Toidukordade retseptid

Pestosuupiste 

Toidutare, 4. jaanuar 2005, 13:22
Maitsev suupiste

Kogus: ühele

Koostisosad
0,5 kg valmis lehttaignat
1 purk pestokastet
1 muna
seesamiseemneid

Valmistamine
Rulli lehttaigen õhukeseks ristkülikuks ja määri sellele spaatli abil pestokaste. Murra taigna pikem serv 7-8 cm laiuselt taignaplaadi peale ja jätka lappamist, kuni kogu taigen on kokku keeratud. Lõika saadud mitmekihiline ristkülik paari sentimeetri laiusteks ribadeks, tõsta need ahjuplaadile. Pintselda ribade pealispinda vähese veega läbiklopitud munaga ja puista seesamiseemnetega üle. Küpseta väga kuumas ahjus (225 °C), kuni ribad on kerkinud kõrgeks ja õhuliseks ning kenasti pruunistunud.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee