Küpsetised
19. jaanuar 2008, 11:00

Aedviljapitsa I

Juustumuretainast pitsa

Kogus: ühele

Koostisosad
JUUSTUMURETAINAS:
150 g võid
3 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
150 g riivitud juustu
½ dl külma vett
KATE:
2 dl tomatikastet
500 g külmutatud köögiviljasegu (lillkapsas, porgand, spargelkapsas jt)
soola jt maitseaineid
200 g riivitud juustu

Valmistamine
Haki rasvaine jahu-küpsetusaine seguga sõmeraks. Lisa riivitud juust ja külm vesi. Suru tainas ühtlaseks ning aseta külmkappi. Keeda külmutatud köögiviljad soolaga maitsestatud vees poolpehmeks (u 4-5 minutit). Rulli tainas ahjuplaadile, kata tomatikastmega. Jaota tainale köögiviljad, raputa üle riivjuustuga ja küpseta ahju alumises osas (180-220 C) 10-20 minutit. Võid põhja enne ka ahjus eelküpsetada. Lase pitsal enne lahtilõikamist jahtuda.#?-:nbsp;