Kaalujälgijate retseptid

Naadisupp 

Marit, 4. jaanuar 2005, 08:41
Tervislik supp

Kogus: ühele

Koostisosad
1,5 liitrit rootsudeta naadilehti
3 sl jahu
1sl vōid
2 liitrit vett ja puljongikuubikuid
soola
suhkrut
pipart
peterselli
rediseid vōi keedetud muna
kartulijahu

Valmistamine
Rootsudeta naadilehed pestakse-keedetakse soolvees pehmeks. Nõrutatakse sõelal, hakitakse peeneks. Lisatakse jahu. Kastrulisse lisatakse võid, lastakse püreel pisut podiseda, siis lisatakse keeva vett ja puljongit. Maitsestatakse soola, suhkru ja piparaga. Püree tehakse kartulijahuga tummisemaks ja lastakse kaane all 10 min keeda. Serveeritakse keedetud muna või tervete redistega. Peale raputatakse peterselli.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee