Linnuliha retseptid

Kanafrikadellid 

Annely, 28. veebruar 2008, 18:29
Lihapallid kanalihast

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g kanaliha
50 g tofut (juust/kohupiim) rohelist sibulat pisut ürdisoola peent musta pipart riisihelbed/nisukliid/kaerakliid

Valmistamine
Liha peenestada hakklihaks, segada hakitud sibula, küüslaugu, tofu, soola ja pipraga kas käsitsi tugevalt kloppides või mikseris. Voolida kastanimunasuurused pallid, veeretada riisihelvestes/nisukliides/kaerakliides. Võib grillida, küpsetada praeahjus (175-200 kraadi C juures) või pannil kuumas õlis.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee