Kalatoitude retseptid

Krevetid Fu-Yung 

triinu, 28. detsember 2004, 08:40
Munaroog krevettidega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
3 lahtiklopitud muna (1 tl munavalget tuleb eraldi varuks võtta)
1 tl soola
1 sl peeneks hakitud suvisibulat
3-4 sl praadimisõli
250 g tooreid kooritud krevette
2 tl vähese veega pastaks segatud maisijahu
200 g rohelisi herneid
1 sl riisiveini või kuiva šerrit

Valmistamine
Klopi munad näpuotsatäie soola ja vähese hakitud sibulaga lahti. Valmista munasegust vähese õliga mõõdukal kuumusel munahüüve (munapuder), tõsta kohe pannilt ära. Sega krevetid munavalge, jahupasta ja näputäie soolaga hoolikalt läbi. Aja ülejäänud õli kuumaks ja kuumuta herneid pidevalt segades 30 sekundit, seejärel lisa krevetid. Kalla pannile sibul ja kuumuta toiduaineid segades 1 minuti vältel. Kalla kõige peale munahüüve, nirista pannile vein, raputa sinna ka ülejäänud sool. Sega energiliselt läbi ja serveeri kohe.   

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee