Kalatoitude retseptid

Kalatäidis pitsale 

Mari, 30. detsember 2004, 09:59
Pirukatäidis.

Koostisosad
400 g hautatud kalafileed
100 g marineeritud salatisibulaid
200 g väikeseid värskeid või konservtomateid
estragoni
pipart
100-150 g juustu

Valmistamine
Kala nõrutatakse hautamisleemest ja pannakse ühtlase kihina õliga pintseldatud pirukapõhjale.
Kaunistatakse väikeste tomatite ja salatisibulatega, peale puistatakse punast või musta pipart ja peenestatud estragoni või hakitud tilli.
Juust lõigatakse väikesteks kuubikuteks ja jaotatakse ühtlaselt pirukatäidisele.
Küpsetatakse keskmise kuumusega ahjus 20-25 minutit.
Hautatud kala asemel võib kasutada kalakonservi, näiteks tuunikala õlis või naturaalselt.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee