Lasanje
Kogus: ühele
Koostisosad
300 g veisefileehakkliha
1 tl taimeōli
1 sibul
1 porgand
100 g ampinjone
1 küüslauguküüs
240 g tomatikastet
2 sl tomatipastat
soola
pipart
ürte
KASTE:
30 g rasvast margariini
30 g jahu
0,5 liitrit väherasvast piima
1 tl köögiviljapuljongipulbrit
soola
pipart
muskaati
1 tl rasvast margariini
6 lasanjeplaati
50 g riivitud mozzarella juustu
3 sl riivitud parmesanijuustu v. muu kõva juust
maitserohelist
Valmistamine
Pruunista kergelt hakkliha, lisa hakitud sibul, ribastatud porgand tükeldatud seened ning purustatud küüslauk. Lisa ülejäänud ained. Kastme jaoks kuumuta margariin, lisa jahu, piim ja kuumuta keemiseni. Maitsesta puljongi, soola, pipra ja muskaadiga. Tõsta margariiniga määritud vormi kihiti hakklihasegu, lasanjeplaadid, kaste ja juust. Küpseta 200 kraadi juures u 30 minutit. Puista peale maitserohelist.
Kommentaarid (0)