Väherasvased toidud

Krevetisalat 

Toidutare, 28. veebruar 2008, 13:42
Lehtsalat küüslaugukrevettidega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g lehtsalatit
4 kirsstomatit
4 šampinjoni
1 küuØslauguküüs
175 g krevette
KASTE:
1 sibul
6 sl vett
soola
pipart
1 pakike salatikastmepulbrit
2 tl taimeōli

Valmistamine
Ribasta salatilehed parajateks tükkideks, viiluta šampinjonid, sega tomatitega. KASTE: Haki sibul, lisa vesi, taimeõli salatikastmepulber, sool, pipar. Prae krevetid koos purustatud küüslauguküünega (ilma rasvata) ning tõsta salatile. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee