Kogus: ühele
Koostisosad
1 kimp supirohelist
3 sellerivart
3 küüslauguküünt
1 punane paprika
1 porgand
2 tl taimeōli
1,5 liitrit vett
kalapuljongipulbrit
300 g ahvenafileed
1 sl sidrunimahla
6 viilu kuivatatud saia
pisut vett
1 muna
4 tl väherasvast margariini
soola
pipart
paprikapulbrit
4 sl 10%-list hapukoort
8 viilu röstsaia
hakitud peterselli
Valmistamine
Tükelda seller, küüslauk, porgand ja paprika. Prae köögiviljad taimeõlis kergelt läbi. Vala juurde vesi ja puljongipulber. Piserda ahvenafileed sidrunimahlaga ja tükelda. Klimpide jaoks peenesta saiaviilud, sega muna ja margariiniga ning maitsesta. Vormi tainast klimbid. Lisa kalatükid ja klimbid puljongile, lase veidi keeda. Puista peale hakitud petersell.
Kommentaarid (0)