Dresdeni kalasupp
Väherasvased toidud
22. detsember 2004, 10:44

Dresdeni kalasupp

Põhiroog kaalujälgijatele, serveeri hapukoore ja röstsaiaviiludega.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kimp supirohelist
3 sellerivart
3 küüslauguküünt
1 punane paprika
1 porgand
2 tl taimeōli
1,5 liitrit vett
kalapuljongipulbrit
300 g ahvenafileed
1 sl sidrunimahla
6 viilu kuivatatud saia
pisut vett
1 muna
4 tl väherasvast margariini
soola
pipart
paprikapulbrit
4 sl 10%-list hapukoort
8 viilu röstsaia
hakitud peterselli

Valmistamine
Tükelda seller, küüslauk, porgand ja paprika. Prae köögiviljad taimeõlis kergelt läbi. Vala juurde vesi ja puljongipulber. Piserda ahvenafileed sidrunimahlaga ja tükelda. Klimpide jaoks peenesta saiaviilud, sega muna ja margariiniga ning maitsesta. Vormi tainast klimbid. Lisa kalatükid ja klimbid puljongile, lase veidi keeda. Puista peale hakitud petersell.