Lõunasöögi retseptid

Ahjusink 

triinu, 16. detsember 2004, 14:01
Maitsev ahjupraad.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 - 6 kg sinki

Valmistamine
  Enne valmistamist seisab sink kerges soolas umbes kaks nädalat. Selleks keedetakse soolvesi (5 l vett, 0,5 l jämedat soola), eemaldatakse vaht ja jahutatakse. Sink pestakse külma veega, kamar kraabitakse noaga puhtaks ja pannakse soolduma jahedasse kohta. Soolatud sink pannakse keeva vette, kamar ülespidi ja keedetakse 2 - 3 tundi. Tõstetakse leemest välja ja küpsetatakse kuumas ahjus helepruuniks. Antakse lauale keedetud herneste või ahjus küpsetatud õuntega.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee