Lõunasöögi retseptid

Värvikas riisiroog 

Ruth, 28. veebruar 2008, 12:12
seente, herneste ja paprikaga riisiroog

Kogus: ühele

Koostisosad
1 sl õli
1 sibul
2 küüslauguküünt
3 dl sõmerat riisi(Bosto)
2 tl karrit
9 dl vett + 2 kanaleemekuubikut
näputäis cayenne´I pipart
1 suur punane paprika
2 dl külmutatud herneid
100 g pisikesi šampinjone
300 g praejääke, taist sinki või vorsti
1 dl paprikatäidisega rohelisi oliive

Valmistamine
Kuumuta peenestatud sibul ja küüslauk õlis läbipaistvaks, lisa riis ja karri. Kuumuta segades paar minutit, kalla juurde leem ja Cayenne´i pipar ning lase 15 min vaikselt haududa. Sega juurde herned ja šampinjonid ning tükikesteks lõigatud paprika, vajaduse korral lisa keeva vett, hauta veel 5-7 minutit. Sega juurde lihatükid ja nõrutatud oliivid, lase kaane all läbi kuumeneda ja serveeri.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee