Linnuliha retseptid

Täidetud kanafilee 

Toidutare, 27. veebruar 2008, 08:38
Täidetud kanafilee 
Oliivide ja peekoniga kanafilee

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
4 kanafileed
soola
pipart
140 g viilutatud peekonit
1 sl rasvainet
TÄIDIS:
60 g roccolasalatit
100 g hapukoort
2 sl hakitud basiilikat
½ dl musti oliive
½ tl soola
1 g pipart

Valmistamine
Puhasta kanafileed ja tee igasse sisselõige. Täidis: Sega hakitud rukola, hapukoor, basiilik ja hakitud oliivid, maitsesta soola ja pipraga. Jaga segu iga filee vahele ja maitsesta fileed soola pipraga ning keera viilutatud peekonisse. Küpseta 200º C juures u 20 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee