Hommikusöögi retseptid

Viskisinep 

Toidutare, 27. veebruar 2008, 07:52
Viskisinep 
Sobib lihatoitudele lisandiks

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
20 minutit + enne serveerimist seisab u 2 nädalat.

Koostisosad
1 pk (35 g) kollaseid sinepiseemneid
1 pk (35 g) pruune sinepiseemneid
1 dl fariin suhkrut
½ dl suhkrut
2 dl 35%-list rōōska koort
2 sl viskit
1 tl soola

Valmistamine
Purusta sinepiseemned, lisa fariinsuhkur, suhkur ja koor. Keeda segu, ise samaaegselt segades. Võta pott tulelt ning lisa viski ja sool. Pane sinep klaaspurki, sulge õhukindlalt ja lase seista enne serveerimist u 2 nädalat.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee