Lõunasöögi retseptid

Lihapraad 

Kristi Raudsepp, 14. detsember 2004, 13:13
"JÕULULAUD": 15.okt-30.nov retseptivõistlus. Selle toidu teevad tavapärasest praetud lihast erinevaks riisihelbed.

Kogus: ühele

Koostisosad
750 g seaselga või seafileed
PANEERIMISEKS:
1 muna
20 g riivjuustu
20 g riisihelbeid
20 g riivsaia
PRAADIMISEKS:
10 g võid
10 g õli
MAITSESTAMISEKS:
soola
valget pipart

Valmistamine
Lõika liha viiludeks ja vasarda. Klopi munad lahti, maitsesta soola ja pipraga. Sega omavahel riivsai, juust ja riisihelbed. Kasta lihatükid munasegusse ja siis riivsaia-juustu-riisihelbe segusse. Prae kuumal pannil mõlemalt poolt.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee