Kiudainerikkad toidud

Tatrapannkoogid 

Toidutare, 10. detsember 2004, 14:42
Pannkoogid tatrast

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
60 g tarta- vōi odrajahu
100 g nisujahu
70 g jämedat küpsetusjahu
½ pk vanillikreemi pulbrit
2 tl küpsetuspulbrit
vanillsuhkrut
soola
3 muna
½ liitrit piima
rasvainet praadimiseks

Valmistamine
Sega omavahel jahud, vanillikreemi pulber, küpsetuspulber, vanillisuhkur ja sool ning tee kuhja keskele lohk. Eralda munakollased valgetest ja vala kollased lohku ning sega tainaks. Piim lisa järk-järgult, et ei tekiks klimpe. Vahusta munavalged tugevaks vahuks ja sega tainaga. Kuumuta u 20 cm läbimõõduga pann, sulata 1 sl rasvainet. Tõsta pannile u 1½ kulbitäit (1/6) tainast ja küpseta koogid.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee