Hommikusöögi retseptid

Täidetud pannkoogid 

Toidutare, 10. detsember 2004, 12:30
Keedisega täidetud pannkoogid

Kogus: ühele

Koostisosad
1 muna
2 kl piima
2 tl suhkrut
soola
1 kl jahu
praadimiseks rasvainet
1 kl keedist
KAUNISTUSEKS:
tuhksuhkrut

Valmistamine
Sega munast, piimast ja jahust tainas, maitsesta suhkru ja soolaga. Küpseta pannil õhukesed suured koogid. Kui kook on ühelt poolt pruunistunud, tõsta see pannilt ja aseta küpsemata pool alaspidi, taldrikule. Praetud poolele tõsta keedist, keera kook ümbrikutaoliselt kokku, prae ümberringi helepruuniks. Valmis kookidele sõelu tuhksuhkrut.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee