Ulukiliha retseptid

Läti marinaad ulukilihale 

Toidutare, 10. detsember 2004, 10:07
 Panthermedia/Scanpix
Marinaad ulukilihale. Sobib ka teistele lihadele. 

Kogus: ühele

Koostisosad
½ liitrit vett
½ liitrit
3%-list äädilat
100 g maitsejuuri
sibulat
sidrunit ja ōuna
10 tera pipart
½ loorberilehte
1 tl soola
veidi suhkrut
veidi küüslauku

Valmistamine
Tükeldatud köögiviljad keeta vees, lisada äädikas, jahutada ja valada lihale. Sool, suhkur ja vürtsid lisada keetmise ajal.

PS - kes ei tea, mis on maitsejuur - nii on kunagi nimetatud aed-moorputke ehk pastinaaki!

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee