Lõunasöögi retseptid

Kapsad põrsalihaga 

Triin Saue, 14. detsember 2004, 09:28
Hästi tavaline ja lihtne jõulutoit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g põrsa ribi- või abatükki
2 sibulat
1/2 tl sidrunipipart
1tl soola
1-2 haput õuna
1 dl lihapuljongit
u 600 g kapsast
2-3 tomatit

Valmistamine
Liha lõigata viiludeks, pruunistada kastrulipõhjas aeglaselt nõrgal kuumusel (tumepruuniks). Sibul lõigata ratasteks, panna korraks liha juurde pruunistuma. Maitsestada liha sidrunipipra ja soolaga. Õunad lõigata lohkudeks ja panna kastrulisse liha juurde. Lisada puljong ja ribadeks lõigutud kapsas. Hautada kaane all u 20 minutit, kuni kapsas on pehme. Lõpuks panna tomativiilud toidu peale ja lasta pisut aega kuumeneda.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee