Kapsad põrsalihaga
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
300 g põrsa ribi- või abatükki
2 sibulat
1/2 tl sidrunipipart
1tl soola
1-2 haput õuna
1 dl lihapuljongit
u 600 g kapsast
2-3 tomatit
Valmistamine
Liha lõigata viiludeks, pruunistada kastrulipõhjas aeglaselt nõrgal kuumusel (tumepruuniks). Sibul lõigata ratasteks, panna korraks liha juurde pruunistuma. Maitsestada liha sidrunipipra ja soolaga. Õunad lõigata lohkudeks ja panna kastrulisse liha juurde. Lisada puljong ja ribadeks lõigutud kapsas. Hautada kaane all u 20 minutit, kuni kapsas on pehme. Lõpuks panna tomativiilud toidu peale ja lasta pisut aega kuumeneda.
Kommentaarid (0)