Riisipada
Linnuliha retseptid
24. veebruar 2008, 11:23

Riisipada

Wok-roog. Kanafilee võid asendada ka sealihaga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4 dl pika teralist riisi
2 sl ōli
350 g kanafilee ribasid
1 punane paprika
1 roheline paprika
1 roheline
1 keskmise suurusega jämedalt riivitud porgand
tšillipipar
150 g idusid
6 salatisibulat
2 sl sojakastet

Valmistamine
Keeda riis ja nõruta veest. Kuumuta õli wok-pannil. Pruunista kanafileeribad kuumas õlis kiiresti, lisa tükeldatud paprika, tšilli ja kuumuta kiiresti 2-3 minutit. Lisa vähehaaval riis, igakord sega korralikult läbi. Lisa porgand, idud ja hakitud sibul ning kuumuta kiiresti ülejäänud 2 minutit. Lisa sojakaste, sega.