Linnuliha retseptid

Riisipada 

Toidutare, 24. veebruar 2008, 11:23
Riisipada 
Wok-roog. Kanafilee võid asendada ka sealihaga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4 dl pika teralist riisi
2 sl ōli
350 g kanafilee ribasid
1 punane paprika
1 roheline paprika
1 roheline
1 keskmise suurusega jämedalt riivitud porgand
tšillipipar
150 g idusid
6 salatisibulat
2 sl sojakastet

Valmistamine
Keeda riis ja nõruta veest. Kuumuta õli wok-pannil. Pruunista kanafileeribad kuumas õlis kiiresti, lisa tükeldatud paprika, tšilli ja kuumuta kiiresti 2-3 minutit. Lisa vähehaaval riis, igakord sega korralikult läbi. Lisa porgand, idud ja hakitud sibul ning kuumuta kiiresti ülejäänud 2 minutit. Lisa sojakaste, sega. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee