Linnuliha retseptid

Linnulihapraad 

Kristir, 24. veebruar 2008, 10:08
Linnuliha šokolaadikastmes. Sobib hästi jõululauale või ka muudel pidulikel puhkudel.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 sl õli
0,5 kg kanafileed
1 sibul
2 küüslauguküünt
1 punane tšillikaun
2 dl vett
2 puljongikuubikut
2 dl punast veini
50 g mõrušokolaadi
100 g rosinaid
50 g soolaseid röstitud pähkleid
4 sl röstitud seesamiseemneid
100 g röstitud mandleid

Valmistamine
Prae kana õlis pruuniks. Lisa sibul, kuumuta. Lisa küüslauk ja tšillikaun, kuumuta 1 minut. Lisa puljong, vein, rosinad ja šokolaaditükid, lase keema. Lisa purustatud pähklid, seesamiseemned ja mandlid. Hauta 30 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee