Linnuliha retseptid
24. veebruar 2008, 10:08

Linnulihapraad

Linnuliha šokolaadikastmes. Sobib hästi jõululauale või ka muudel pidulikel puhkudel.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 sl õli
0,5 kg kanafileed
1 sibul
2 küüslauguküünt
1 punane tšillikaun
2 dl vett
2 puljongikuubikut
2 dl punast veini
50 g mõrušokolaadi
100 g rosinaid
50 g soolaseid röstitud pähkleid
4 sl röstitud seesamiseemneid
100 g röstitud mandleid

Valmistamine
Prae kana õlis pruuniks. Lisa sibul, kuumuta. Lisa küüslauk ja tšillikaun, kuumuta 1 minut. Lisa puljong, vein, rosinad ja šokolaaditükid, lase keema. Lisa purustatud pähklid, seesamiseemned ja mandlid. Hauta 30 minutit.