Lõunasöögi retseptid

Eva-Lotta pajaroog 

Mari, 2. detsember 2004, 12:58
Brüsselikapsad singi ja kartulitega. Lauale anda riivitud juustu ja maitserohelisega

Kogus: ühele

Koostisosad
300-400 g suitsuliha või vorsti
1 sibul või porrulauk
2 kl vett
8 kartulit
500-600 brüsselikapsaid
1 sl rasva
1 sl jahu
2 sl riivjuustu
soola
pipart
maitsetaimi
muskaati
maitserohelist

Valmistamine
  Liha või vorst lõigatakse kuubikuteks ja pruunistatakse poti põhjas koos sibulaga. Siis lisatakse kartulid ja vesi ning hautatakse nõrgal tulel 10-15 minutit. Seejärel lisatakse kapsad, maitsestatakse ja hautatakse pehmeks. Jahu segatakse rasvaga ja lisatakse hautamisleemele 5 minutit enne toidu valmimist. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee